Home Viata-n Verde Consumul frunzelor de LEURDA reinnoieste sangele, curata ficatul si distruge viermii intestinali....

Consumul frunzelor de LEURDA reinnoieste sangele, curata ficatul si distruge viermii intestinali. Afla tot despre aceasta planta

3072
0

Denumita in popor ai-de-padure, leurda este unul dintre primii vestitori ai primaverii. Ea apare inca din luna martie, imediat dupa ghiocei si prefera padurile umede si umbroase de foioase din zonele de deal si munte. Denuminrea stiintifica a leurdei este Allium Ursinum si este corelata cu observatiile popoarelor nordice ale Europei, care sustineau ca aparitia frunzelor de leurda era mult asteptata de ursi, pentru a o consuma ca medicament purificator dupa lunga perioada de hibernare.

Asadar, leurda detine beneficii extraordinare si pentru organismul omului purificand sangele si organele: Consumul frunzelor de laurda curata sangele, ficatul, stomacul si intestinele, asemenea usturoiului. Pentru a beneficia de aceste calitati, se recomanda ca, in fiecare primavara, sa se faca o cura de 4 saptamani, cu frunze proaspete . De asemenea, leurda are efecte in diaree acuta si cronica, dizenterie, indigestii, insuficienta biliara, colici abdominale, balonari si in distrugerea viermilor intestinali.

Afla toate beneficiile acestei plante din video-ul de mai jos:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.