Rosiile au fost introduse in Europa de catre spanioli, in secolul al XVI-lea. Exista mai multe varietati de rosii, dar principalii constituienti sunt aceeasi. Rosiile reprezinta o sursa de antioxidanti valorosi, fibre, vitamine si minerale. Au un continut mic de grasimi, si aduc organismului foarte putine calorii. Toate aceste calitati le fac ideale pentru consumul fregvent, daca sunt de calitate.
Este faimoasă, însă nimeni nu știe că viața ei poate fi un scenariu de film…
Recent am cunoscut-o pe Mihaela. Are 32 de ani iar viața ei a fost o…
Trăim într-o societate unde suntem judecați, în cele mai multe cazuri, după aspectul fizic. Acesta…
Ionuț Iulian Ungureanu este un prieten mai vechi al nostru. Spun al nostru pentru că…
Îmi plac poveștile! Dar nu orice povești, ci doar cele cu final fericit. Încă de…
De ce suntem perfectionisti daca nu sunem perfecti? Subiectul acesta poate fi unul controversat. Asa ca…