Home Despre Mine

Despre Mine

Viata’n Verde

Sunt sigura ca stii deja care este principala cauza a mortalitatii in Romania. Da, este cancerul, o boala care nu vine din senin, ci in urma unor obiceiuri proaste, cum ar fi un stil de viata nesanatos, poluarea, sedentarismul, negativismul, si multe altele.

Oricui ii este frica de aceasta boala, si pe buna dreptate pentru ca nu te intreaba niciodata cat de mult iti place viata, sau pentru cat timp iti mai doresti sa traiesti frumos alaturi de cei dragi.

Dar gata cu drama! Partea frumoasa este ca numai de tine depinde sanatatea ta. Trebuie doar sa ai vointa sa te documentezi, sa pui in practica, sa fii vesel, sa petreci mai mult timp in natura, sa-ti iubesti semenii si sa barfesti mai putin.

Asadar, scopul pastilei de sanatate ,,Viata-n Verde,, este acela de a simplifica si explica in detaliu ce inseamna fiecare aliment natural, lasat de Dumnezeu special pentru o sanatate mai buna.

Asa ca, Start pentru Re – Start-ul unei vieti mai sanatoase !! 🙂

Spune-mi CUM !

Zig Ziglar spunea candva: ,,Daca nu esti dispus sa inveti nimeni nu te poate ajuta, insa daca esti determinat sa inveti nimeni nu te mai poate opri.’’
“Spune-mi CUM!” sunt cuvintele pe care le auzim foarte des in conversatia parinte-copil, frati, prieteni, profesionisti, sau chiar amatori. Este intrebarea pe care oricine o adreseaza, si de asemenea oricine o primeste zilnic, iar partea cea mai importanta este sa stim sa raspundem la aceasta intrebare. Iti voi transmite speranta, motivatie, incredere, emotie, curaj si motive pentru a zambi. De asemena, invitatii iti vor oferi raspunsuri simple, solutii practice dar mai ales utile, la intrebarile tale legate de sanatate, familie, profesie, dezvoltare personala, timp liber, frumusete si… te las sa descoperi singur ceea ce ti-am pregatit.