ANTONIA FUDULU

ANTONIA FUDULU

Antonia Fudulu este o jurnalistă și realizatoare de televiziune din România.
În prezent realizează interviuri cu povești de viață în emisiunea Spune-mi CUM! Emisiune este difuzată în fiecare Dumincă, de la ora 20:00, pe A7TV și pe youtube. Este psiholog de profesie.

Antonia Fudulu s-a născut pe 17 martie 1988 în județul Bistrița-Năsăud. Din dorința de a ajuta oamenii, a studiat asistență medicală iar mai apoi psihologia. Remarcată de marea jurnalistă Alessandra Stoicescu, a urmat cursurile de televiziune ale Intact Media Academy. În același timp, a efectuat stagiul de practică în redacția de știri a trustului. Ulterior, a creat rubrica Viața’n Verde și emisiunea Spune-mi CUM! care se bucură de un impact seminificativ în rândul publicului.

Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu este formatul de televiziune care aduce în fața publicului o serie de interviuri cu povești de viață, excepționale, ale unor oameni simpli, care au trecut peste obstacole dificile ale vieții și au ieșit învingători.

Poveștile sunt inspiraționale, educative și motivatoare pentru publicul larg. De cele mai multe ori, poveștile invitaților depășesc cele mai creative scenarii de film.

Lecțiile primite de la invitați arată potențialul extraordinar uman de a ieși invingător din orice situație. Adesea, poveștile inedite, care sunt in premieră la Spune-mi CUM!, sunt mai apoi preluate de siteurile și televiziunile mari din Romania. De asemenea, emisiunile au impact considerabil in mediul online.