Măcrişul este o legumă cu frunzele alungite, cu gust acrişor, ce este utilizată ca plantă medicinală sau alimentară. Această legumă se găseşte de la câmpie până la pajişti alpine, nefiind foarte des cultivată în grădini. Apare primăvara şi nu este sensibilă la temperaturi scăzute sau ridicate.
Clorofila măcrișului este foarte importantă în tratamentele naturiste pentru că ajuta la oxigenarea vaselor sângelui și la o bună circulație periferică.
Prin efectul său, clorofila ajută la oxigenarea tuturor celulelor organismului iar cele canceroase sunt blocate, pentru că planta are rol dezinfectant. Mai mult, un tratament naturist cu măcriș ajută la o mai buna rezistență a organismului în timpul ședintelor de radiații, absolut necesare în anumite stadii ale cancerului.
Afla mai multe despre beneficiile macrisului din video-ul de mai jos:
Este faimoasă, însă nimeni nu știe că viața ei poate fi un scenariu de film…
Recent am cunoscut-o pe Mihaela. Are 32 de ani iar viața ei a fost o…
Trăim într-o societate unde suntem judecați, în cele mai multe cazuri, după aspectul fizic. Acesta…
Ionuț Iulian Ungureanu este un prieten mai vechi al nostru. Spun al nostru pentru că…
Îmi plac poveștile! Dar nu orice povești, ci doar cele cu final fericit. Încă de…
De ce suntem perfectionisti daca nu sunem perfecti? Subiectul acesta poate fi unul controversat. Asa ca…