Cultivate pentru prima data in China, caisele au ajuns in secolul al XVIII-lea si in America si Europa. Vara este anotimpul in care le gasim din belsug in livezi si in piete, in restul anului acestea fiind disponibile doar in supermarketuri, importate din alte tari. Indiferent de forma sau modul in care acestea sunt consumate, uscate sau proaspete, in conserve de comport sau dulceata, tarta sau sucuri, caisele sunt foarte suculente, au o aciditate scazuta si un bogat continut nutritional.
Este faimoasă, însă nimeni nu știe că viața ei poate fi un scenariu de film…
Recent am cunoscut-o pe Mihaela. Are 32 de ani iar viața ei a fost o…
Trăim într-o societate unde suntem judecați, în cele mai multe cazuri, după aspectul fizic. Acesta…
Ionuț Iulian Ungureanu este un prieten mai vechi al nostru. Spun al nostru pentru că…
Îmi plac poveștile! Dar nu orice povești, ci doar cele cu final fericit. Încă de…
De ce suntem perfectionisti daca nu sunem perfecti? Subiectul acesta poate fi unul controversat. Asa ca…